braileni.MyForum.ro
Un forum pentru BRAILENI!
Pagina de start a forumului braileni.MyForum.ro Autentificare Inregistrare FAQ Membri Cautare

Pagina de start a forumului braileni.MyForum.ro » Cartierul meu » Cui îi pasă de spaţiile verzi?
Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect Subiectul anterior :: Subiectul urmator 
Cui îi pasă de spaţiile verzi?
MesajTrimis: 28/07/2008 20:14 Raspunde cu citat (quote)
Sheena
Administrator
Administrator
Data inscrierii: 26/Iul/2008

Am obiceiul de a mai face puţină mişcare în măsura timpului lăsat şi întrucât doresc să respir puţin aer curat alerg pe faleză sau prin parcul monument, ori prefer sa ma plimb prin oras. La cate am vazut pana acum, o sa ma inarmez cu aparatul foto si o sa fac poze in locurile unde apar mici munti de gunoi. Deşi au inceput sa apara poliţiştii comunitari cred ca nici ei nu vor putea face faţă indolenţei, neglijenţei, nepăsării, inconştienţei concetăţenilor noştri care sub intenţia, bună de altfel, de a petrece ceva timp în aer liber, ajung să batjocorească atât normele bunului simţ, cât şi legislaţia, comunitatea din care fac parte şi tot ceea ce decurge de aici. Dar poate daca ii vom ajuta noi cu armele noastre( aparatele foto digitale si camerele video personale) vor reusi sa imparta amenzi destule.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat

Cui îi pasă de spaţiile verzi?
 Pagina de start a forumului braileni.MyForum.ro » Cartierul meu
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 3 ore  
Pagina 1 din 1  

Creaza un subiect nou  Raspunde la subiect  

Fa-ti si tu propriul forum GRATUIT, pe www.myforum.ro